شهردار بهشهر از نامگذاری یک خیابان در این شهر به نام ساوه در پی خواهرخواندگی این دو شهر خبر داد.
به گزارش نارستان، مهندس سید مهدی حسینی در جلسه عقد قرارداد خواهرخواندگی دو شهر ساوه و بهشهر، گفت: خواهرخواندگی در واقع قراردادی است بین سران مملکتی یا مسئولان اجرایی دو شهر که برای ایجاد همبستگی و اتحاد فرهنگی بیشتر بسته میشود.
وی ادامه داد: ایجاد روابط خواهرخواندگی بین دو شهر با هدف با پرورش تفاهم و دوستی و اعتماد در سطح تبادل برنامههای آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی که به توسعه صنعت گردشگری منجر میشود، انجام می شود.
مهندس حسینی ادامه داد: بهطور معمول این قرارداد بین شهرهایی منعقد میشود که دارای منافع، خصوصیات و وجوه مشترک مانند سابقه تاریخی، شهرهای دانشگاهی، شهرهای گردشگری و مانند آن هستند و در قالب این تفاهم نامه در صدد تعمیق روابط میان خود هستند.
وی تصریح کرد: شهرهای ساوه و بهشهر نیز دارای وجه تشابه و همسانی از قبیل ویژگیهای تاریخی، صنعتی، تولید انار و دیگر نمادهای مشترک دیگر هستند لذا لازم است تا از ظرفیتهای یکدیگر برای پیشبرد اهداف خاص علمی، فنی، گردشگری و نظایر آن استفاده و از تجربیات یکدیگر بهرهمند شویم.
مهندس حسینی در ادامه به تشریح ویژگی ها و ظرفیت های شهر ساوه پرداخت و افزود: بسیار از عقد این خواهرخواندگی ساوه و بهشهر خرسندیم و امیدواریم این پیمان گامی موثر در جهت رشد و توسعه بیشتر این دو شهر باشد.
مهندس پوریا میرزا زنجانی شهردار بهشهر نیز در این جلسه به تشریح ویژگی و و ظرفیت های این شهر پرداخت و گفت: بهشهر به عنوان دومین شهر پر جمعیت استان مازندران با حدود 167 هزار نفر جمعیت و سابقه تاریخی کهن، دارای حدود 18 هزار هکتار باغ انار و خودرو، منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد، روستاهای گردشگری و ... است.
وی ادامه داد: نام بهشهر پیش از دوره صفوی، تمیشان، خرگوران، نامیه، پنج هزاره، آسیابسر بوده است و چون مادر شاه عباس، بهشهری بوده، وی با مسافرت به بهشهر، این شهر را پایتخت تابستانی خود ساخته و نام آن را به اشرفالبلاد، یعنی بهترین و شریفترین شهرها، تغییر و کاخها و عمارتهایی را در بهشهر بنا نهاد.
مهندس میرزا زنجانی تصریح کرد: بر اساس تحقیقات به عمل آمده از متون تاریخی نشان میدهد که در اواسط قرن سوم هجری قمری دین اسلام در شکل علویان در این ناحیه نفوذ یافتهاست.
وی اظهارداشت: بهشهر به عنوان يكي از شهرهاي قديمي ايران داراي شاهكارهاي بي نظير از دوران صفويه است و اين جاذبه هاي تاريخي و ميراثي از اين شهر به عنوان يكي از شهرهاي هدف گردشگري مسافران داخلي و خارجي ساخته است.
شهردار بهشهر از صفي آباد، چشمه عمارت، باغ شاه، مجموعه عباس آباد، غار هوتو و كمربند و سايت موزه گوهرتپه از آثار تاريخي مهم این شهرستان یاد کرد.
وی یادآور شد: برخورداري از ساحل، دارا بودن آب و هواي مطبوع، جنگل هاي بي نظير و دشت هاي حاصل خيز نيز بر غناي گردشگري شهرستان بهشهر افزوده و از اين شهر به عنوان شهر توريستي ساخته و سالانه ميزبان صدها هزار نفر مسافر داخلي و خارجي است.
مهندس میرزا زنجانی نیز ضمن ابراز خرسندی در خصوص عقد پیمان خواهرخواندگی دو شهر ساوه و بهشهر نیز بیان داشت: هم اینک وضعیت اقتصادی کشور به گونه ای است که شهرها باید بر اساس داشته هایشان بتوانند شهر خود را اداره کنند لذا افزایش تبادلات فرهنگی و گردشگری گامی در جهت افزایش درآمد و رونق اقتصادی شهرها خواهد بود.
وی افزود: ما ضمن تلاش در جهت معرفی داشته ها و ظرفیت های شهر تاریخی ساوه در بهشهر، یکی از خیابان های شهرمان را به نام ساوه نامگذاری خواهیم کرد.